Virtueel Kerstconcert

2020 was op z’n zachtst gezegd een vreemd jaar. Al onze concerten werden afgelast, we telden in jaren nooit zo weinig repetities, het aantal optochten was beperkt, om nog maar te zwijgen over de bar-uren in het lokaal. Waar we deze zomer nog zo naar uitkeken, was onze jaarlijkse topper: XmasXL. We zouden geen Kunstvrienden zijn als we ons hier gewoon bij neer zouden leggen. Vanuit de jeugd kwam er het initiatief om een digitaal kerstlied samen op te nemen. Ieder vanuit zijn kot. De Miniemen konden hun deel van het kerstconcert live opnemen in het lokaal op een veilige afstand van elkaar en onze jaarlijkse kerstduo’s van de markt werden vanuit verschillende koten opgenomen . Met dit alles maakten we dit jaar een Kunstvrienden XS. We konden rekenen op 55 muzikanten om dit alles vorm te geven.

Het volledige resultaat kan je op ons YouTube kanaal terugvinden:https://youtu.be/yBgexUIsg5U. –

Met dank aan Marjan Keppens, Ruben Van Steirteghem en Marc Boumon.